Profeția lui Arsenie Boca despre PREOȚII români ! „Se va întâmpla foarte curând…”

Părintele Arsenie Boca a fost iubit și ascultat de către creștini nu doar pentru harul său incredibil, ci mai ales pentru profețiile cutremurătoare pe care le-a făcut! Multe dintre ele s-au adeverit! Ce a prevestit părintele Ardealului și ce rau pândește România?

Într-una dintre lucrările ce surprinde mărturiile părintelui Arsenie Boca este surprinsă o profeție cumplită despre România și despre soarta preoților!

PROFEȚIE ARSENIE BOCA. „Vine timpul, si e foarte aproape, cand toti preotii vor repara bisericile, iar altii vor construi altele noi, dar nelucrand ei la sufletul omului, vor ramane bisericile goale, cucuvelele vor canta intr-insele.

Roadele slabirii in dreapta credinta a teologilor in facultati si seminarii vor fi preotii, care vor fi si mai slabi ca invatatorii lor; mai ales in Transilvania ortodoxia aproape ca va disparea, ultima reduta va fi Sibiul, dar va cadea si acesta. Dumnezeu nu forteaza mantuirea nimanui.

PROFEȚIE ARSENIE BOCA. Cine are minte sa ia aminte”, citat din lucrarea “Marturii din Tara Fagarasului despre parintele Arsenie Boca”, Editie ingrijita de Ioan Cismileanu, Editura Agaton, Fagaras, 2004.

Loading...