Horoscop Octombrie 2018 Zodia Leu. Leii vor întâmpina tensiuni și neplăceri pe plan profesional

Publicitate

În luna octombrie, leii se confruntă cu probleme pe plan profesional. Nemulțumirile, tensiunile și neplăcerile se acumulează și vor aduce gânduri de schimbare a locului de muncă, a domeniului de activitate.

Horoscop dragoste octombrie Zodia Leu

Relațiile cu ceilalți și mai ales viața de cuplu sunt pentru Lei principalele subiecte de interes în luna octombrie 2018.

Se poate ca uneori să ai impresia că viața de cuplu îți consumă prea multă energie, mai ales dacă ai o căsnicie cu vechime, în care s-au adunat tensiuni de-a lungul vremii.

Dialogul este dificil, fiindcă Venus, planeta care guvernează casa comunicării Leului, este în mers aparent retrograd începând cu 5 octombrie.

Horoscop bani octombrie Zodia Leu

Ai o predispoziție accentuată spre dispute sau spre discuții în contradictoriu, mai ales când vine vorba despre bani sau despre valoarea personală.

Publicitate

Senzația că nu primești atât cât ți se cuvine sau că nu ești apreciat la locul de muncă poate fi mai pregnantă în prima jumătate a lunii octombrie. Contestarea autorității celorlalți nu este o soluție.

Este foarte posibil să fii tras la răspundere pentru diverse derapaje și neseriozități sau pentru că nu ai respectat termenele limită ale unor lucrări.

Nu este indicat să ripostezi cu agresivitate, ci să încerci să îți repari greșelile și să îți eficientizezi activitatea.

Horoscop sănătate octombrie Zodia Leu

S-ar putea să ai parte de stres și să simți că te ajunge oboseala dar, cel puțin, poți avea satisfacția unor performanțe profesionale de invidiat.

Pe de altă parte, ar fi foarte util să îți acorzi perioade de destindere, de solitudine, de refacere a energiei psihice. În caz contrar, te poți trezi că răbufneștii în relațiile cu ceilalți, creându-ți și mai mult stres sau poate chiar o reputație nedorită.

Publicitate
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *