Horoscop Octombrie 2018 Zodia Balanță. Ești puțin prea preocupat de propria persoană și propriile dorințe

Publicitate

În luna octombrie, Balanțele se preocupă puțin prea mult de propria persoană. Tind să fie egoiste, iar acest lucru le va aduce probleme în relația de cuplu.

Horoscop dragoste octombrie. Zodia Balanță

Venus, stăpâna Balanței şi a casei sexualităţii Balanţei, intră la 9 septembrie în Scorpion şi formează un careu cu Marte şi o opoziţie la Uranus, stârnind pasiuni bruşte și nevoia de a-ţi exersa într-un mod agresiv forţa de seducţie, de a-ţi consolida încrederea în tine prin cuceriri în serie.

Dar unele Balanţe ar putea să întâlnească o veche iubire sau să cadă în mrejele unei pasiuni care le-a mai creat probleme şi în trecut.

Balanțele care se află într-o relație solidă sau de lungă durată, se vor confrunta cu mici discuții apărute în urma egoismului nativului din zodia Balanță.

Publicitate

Horosocop bani octombrie. Zodia Balanță

Unele Balanțe riscă să se trezească în conflict cu banca sau forțate de executori să achite restanțe ori anumite taxe datorate statului. Există, însă, și Balanțe care reușesc să-și răsfețe familia, să ofere celor dragi cadouri sau să își achite datoriile față de părinți.

S-ar putea să apară chetuieli consistente și neprevăzute. Ai grijă cum gestionezi banii și situațiile deoarece vor mai apărea cheltuieli urgente.

Horoscop bani octombrie. Zodia Balanță

Pe la mijlocul lunii, ești predispus spre ipohondrie și îngrijorare nefondată în legătură cu starea de sănătate.

Sistemul imunitar poate fi mai slab în ultima săptămână din septembrie, dar te alegi cel mult cu o răceala

Publicitate
Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *