De la ce a inceput conflictul regal dintre Kate Middleton si Meghan Markle! S-a aflat adevarul despre problema dintre cele doua ducese

Meghan si Kate au avut nevoie de ceva timp sa se obisnuiasca una cu cealalta.

Conflictul dintre Kate Middleton si Meghan Markle dureaza deja de cateva luni. Cele doua nu se impaca atat de bine pe cat s-ar crede. Totusi, cand vine vorba despre evenimente sau indatoriri regale, acestea sunt zambitoare si se comporta normal.

Adevaratele sentimente si le arata abia in „culise”. Mai mult, pret de cateva luni, ducesele s-ar fi ignorat total, iar de la nunta lui Meghan cu Harry, care a avut loc in luna mai, din 2018, lucurile doar s-au inrautatit.

In presa britanica au existat tot soiul de zvonuri despre motivul pentru care a izbucnit conflictul dintre Kate Middleton si Meghan Markle. S-a spus chiar ca unul dintre acestea ar fi pentru ca Meghan se comporta urat cu angajatii.

De la ce a inceput conflictul regal dintre Kate Middleton si Meghan Markle

Dar, in realitate, lucrurile par sa stea destul de diferit. Scandalul dintre cele doua este, de fapt, intre sotii lor, printii William si Harry. Nepotii Reginei Elisabeta par sa fi avut momente tensionate si tocmai de aceea Meghan si Harry s-au mutat la Frogmore Cottage, in loc sa fie vecini cu William si Kate.

Cea care a facut lumina in acest caz controversat din sanul familiei regale britanice a fost experta in regalitate si eticheta, Katie Nicholl. Conflictul dintre Kate Middleton si Meghan Markle a inceput de la cei doi frati.

„William a fost foarte ingrijorat ca relatia dintre Harry si Meghan a evoluat atat de rapid. Si fiind atat de apropiat de Harry, probabil unica persoana suficient de apropiata, l-ar fi intrebat daca este foarte sigur pe ceea ce urmeaza sa faca, pentru ca lucrurile se misca repede”, a povestit experta Katie Nicholl.

„Cred ca totul a vrut sa fie un sfat fratesc bine intentionat, dar totul l-a deranjat foarte tare pe Harry. El este extrem de protector cand vine vorba de Meghan. A vazut o critica in aceasta intrebare si a intrepretat-o ca pe faptul ca fratele sau nu ii sustine dorinta de a casatori. Lucrurile nu au mai fost la fel intre ei de atunci”, a mai adaugat specialista.