Acestea sunt cele mai fidele zodii. Faci casa buna cu ele

Dupa ce ti-ai facut un partener stabil, una din intrebarile care te preocupa este cat iti este de fidel.

Iata un top al celor mai fidele zodii alcatuit de astrologii site-ului keen.com.

Taur

Taurii iubesc confortul si sunt foarte senzuali. Ei cauta stabilitatea si sunt foarte dependenti si loiali partenerului. Taurii isi fac planuri pe termen lung, gandesc mereu in avans si sunt gata oricand sa rezolve problemele care pot aparea in relatie.

Rac

Racul se concentreaza pe securitatea pe care o ofera o relatie. Ei sunt casnici, iubesc familia si sunt profund legati de ea. Racii sunt foarte dragastosi si au mare grija de persoanele pe care le iubesc.

Fecioarele

Chiar dacă sunt mai tot timpul cu capul în nori, fecioarele sunt cu picioarele pe pământ și se numără printre cele mai fidele zodii. Atunci când intră într-o relație o fac tocmai pentru că își adoră partenerii, așa că nu ar fi niciodată în stare să îi trădeze.

Săgetătorii

Sunt calzi și emotivi și își iubesc partenerii sincer, așa că nu i-ar trăda niciodată. În plus, farmecul lor este atât de mare, încât nici partenerii lor nu îi trădează.

Capricornii

Sunt foarte încăpățânați și, de multe ori, tocmai din această cauză, stau în relații în care nu se simt bine tocmai pentru că nu îndrăznesc să pună capăt relației ori să își trădeze partenerul. Fidelitatea este, pentru ei, ceva sfânt.

Peștii

Chiar dacă pot fi persoane complicate, peștii sunt sinceri și spun adevărul direct în față. Ei nu trădează din principiu, preferând să analizeze riscurile și apoi să ia o decizie înțeleaptă – dacă vor continua sau nu relația.